The Space Between Us ( ´Д`): 2012

Segmen: I Adore My Bias by Amni dan Dalilah

2 comments:

now ! Jue nak join segmen untuk kpopers pulak ! hehe !
kalau tak join , it's mean you're not kpopers right ??
\\saje nak pakse korang join ! hihi ! ^^//
banyak soalan yang ditanya tau , jom skodeng jawapan Jue !
1. Bila korang mula minat KPOP?
     Pada awal tahun 2010 ...
2. Bias korang yang pertama korang minat siapa?
     Kim Kyu Jong oppa ! 
3. Korang ada berapa bias?
     Erm , terlampau banyak sehingga tidak terkira ! haha ! XD
4. Top 3 bias korang siapa? 
     Changjo oppa ,  Ilhoon oppa and Onew oppa !
5. Kenapa korang minat dia?
    Siapa ?? Changjo oppa ?? If you can tell me the reason why can't adore him , I'll be really glad ! XD
6. Macam mana boleh minat dia?
     Haish ! can't you see ?? he's too perfect in person ! XD
7. Gambar bias korang yang PALING korang suka?
 He point at me ! XD

8. Suara bias korang dalam lagu/cerita apa yang paling korang suka?
He's manly voice makes me melting ~ ^^ 

Bakatnya terserlah di show nih ! ^^      

9. Apa yang special pasal bias korang tu?
    Cccccuuuuuttttteeeee + Ssssshhhhhyyyyy ! XD
10. Group KPOP mana yang korang paling minat sekarang?
       TeenTop + BAP + B1A4 + BToB + C-Clown ! =D
11. Music video KPOP yang paling korang minat apa? Nyatakan sebab.
       TeenTop : Be My Girl (Changjo oppa ask me ! XD)
       BAP : Stop it (funny + cute ! ^^)
       BToB : Lover Boy (love the lyrics !^^ )
       C-Clown : Far Away ... Young Love (maksud lagu nih ade kaitan dengan kisah cinta Jue ~ -_-)
       AJA-X : 2MYX (best gile bile digabungkan lyrics lagu nih dengan lyrics lagu SNSD : Run Devil Run ! XD)
12. Korang pernah tak pergi showcase/konsert diorang? 
       Tak pernah tapi dah banyak kali dapat peluang cuma my mom just don't give her permision ! =..=
13. Album KPOP apa yang korang ada sekarang?
       Only 2 ! Bang & Zelo : Never Give Up + Jo Kwon : I'm Da One ~ 
14. Kalau korang diberi peluang untuk ke Korea..bias mana yang korang nak jumpa dulu?
       Of course lah my husband ! Changjo oppa ! hehe ! XD
15. Andai kata 3 ultimate bias korang tu baca post ni.. apa ucapan korang untuk dia?
       I hope you guys will always success on your career ... be yourself and don't look back if you failed once ! keep look forward and forget the past ! keep on make our heart beat fast when you sing + dance ! you guys are the best from the best ! you guys have wins a lot of girl heart + me ! XD don't forget about your study and good luck in everythings ! HWAITING ! ^^


TAGGED :
|| NanaHyun ||
|| Syahirah ||
|| QilaHoonHwa ||

p/s : sesiapa nak join , boleh klik banner ye ! ^^

Year End Giveaway 2012

2 comments:

TAGGED :

\\ NanaHyun //
\\ Nisa //
\\ Syahirah //

p/s : click banner to join ! ^^


Special Giveaway ! By Nabilah & Saadah

1 comment:

TAGGED :
|| Geedragon's ||
|| Ilia Asya ||
|| Kitty NF ||

p/s : click banner ya ! :)

1st Giveaway by Adilla Shahirah

2 comments:

TAGGED :
!! Mrs AF !!
!! Shamin !!
!! Sarah !!

p/s : click banner ! :)

Segmen I Follow U,U Follow I

2 comments:

TAGGED :

NanaHyun #
Sara #

p/s : click banner ya ! ^^

End Year Giveaway by Fatin Alyaa

1 comment:

TAGGED :
|| Syahirah ||

p/s: click banner to join ! ^^

KAWAII GIVEAWAY

5 comments:

dapat hadiah pape pun takpe ... asalkan dapat hadiah ! haha ! :P
harap2 tak dapat hadiah yang berwarna PINK ~ -_-
\\hate it so much ! -,-//
TAGGED :
|| NanaHyun ||
|| Addreena ||

p/s : click banner to join ! :)

Segmen Kami Team Follow Back By Addreena

17 comments:

p/s : click banner to join ! ^^


TARGET : 110 Followers
p/s : tak nak target banyak2 , takut tak dapat nak capai target pula ! hihi !

p/s : nih buktinya ye ! :)

TAGGED :
|| NanaHyun ||
|| Mrs AF ||

Nabila Medan's Giveaway

1 comment:

TAGGED :
|| ZakiahPurple ||
|| Julia ||

Year End Giveaway By Cik Bunny

1 comment:

p/s : click banner to join ! ^^

Giveaway For Followers

4 comments:

p/s : click banner to join ! ^^

MAMA 2012 Segment: Give 5, Get 15

6 comments:

ha ! kepada kpopers yang baik hati tuh , jom tolong kawan kite nih dengan join segment nih ! 
jangan risau ... dia akan tolong kite balik lah ! =D
macam biase ... kalau nak join klik banner diatas ye ! =)

dibawah nih adalah bukti2 nya ~ ^^v





so , saya nak minta bantuan akak Farahin untuk klik sini dan vote ~~~
tapi akak kena sign in dulu tau ! ^^
first akak klik ... akak sign in then akak klik balik !
pastuh vote sekali ! =)

Hot and Super Giveaway by Fatimah Azzarah

3 comments:
TAGGED 




p/s : jom join ramai2 ! klik je BANNER tuh ! 
hadiah semuanya SUPERB lar ! confirm tak menyesal ! =D

GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com

5 comments:

hyep ! klik banner kalau nak jOin tau ! klik banyak2 ! =D
 hadiahnye THE BOOM

p/s : harap2 Jue dapat PENDRIVE 8GB tu !!!
Senarai PENGANJUR dan SPONSER

Simple Special Giveaway by Izzah Ismail

7 comments:

hyep ! ok , ni 3rd GA yang Jue join !
semue GA Jue join pade hari yang sama ~ haha !
//nampak sangat tak ade kerja ! ngee ~//
- CLICK BANNER - kalau nak join jugak !
yang pasti semua GA yang Jue join . . .
hadiah nye GEMPAK and THE BEST !
korang tak akan menyesal lah ! =D

Segmen : Jom Kenali KPOP Bloggers

3 comments:







Ha! ni 1st segmen yang Jue masuk...disebabkan tak berpengalaman,jadi susah sikit nak faham...haha!
kalau korang nak join...klik je banner tuh~ :)
hurm,jOm lah tengok! :D
Question:             
G
roup KPOP pertama yang korang minat 1 jew
SS501

 Lagu KPOP kegemaran korang . State 2 reasons kenapa korang suka lagu itu
Urm , banyak lagu yang Jue suke ! so , Jue bagi yang terbaru lah ~ :D
TeenTop - To You
  • coz lagu ni best sangat !
  • suke tengok my bias menari slide tuh . . . hehe ! :P

 Siapakah ultimate bias korang. Seorang sahaja. Tak boleh lebih
Mestilah Changjo oppa ! :P

 Group KPOP mana yang menjadi top3 pilihan korang sekarang
     TeenTop , Infinite , BTOB

 K-DRAMA & Variety show kegemaran korang?
Nak berape erk ? ? Jue letak TOP 5 jelah ye . . . hehe !
DRAMA : Master Of Study , Full House , Sassy Girl Choon Hyang , Heartstring , Shut Up : Flower Boy Band
Variety Show : Idol Army , SNSD and The Dangerous Boy , Invicible Youth , We Got Married , Dream Team
 Blog fanfiction manakah yang menjadi kegemaran korang? State 2 reasons
Click HERE ! ( tak tau nak tulis ape ~ hehe ! )
  • Coz Jue suke cerita seram . . .
  • Cerita dia best !

 Adakah bias korang antara yang paling smart & sexy ? tunjukkan gambar tersebut *banyakpun tak pe
Jue letak 2 orang jelah . . . nanti korang curi pulak ~ heh ! :P
SMART Changjo oppa + SEXY Myungsoo oppa 

Jika korang seorang Kpoppers,masukkan photo barang/koleksi kpop korang
Ha ! check this out ! :P



Koleksi Poster E-pop
Koleksi Poster KLiK
Poster Majalah Fans



*siapa yang bertuah ? ?*

TAG