The Space Between Us ( ´Д`): Segmen: I Adore My Bias by Amni dan Dalilah

Segmen: I Adore My Bias by Amni dan Dalilah


now ! Jue nak join segmen untuk kpopers pulak ! hehe !
kalau tak join , it's mean you're not kpopers right ??
\\saje nak pakse korang join ! hihi ! ^^//
banyak soalan yang ditanya tau , jom skodeng jawapan Jue !
1. Bila korang mula minat KPOP?
     Pada awal tahun 2010 ...
2. Bias korang yang pertama korang minat siapa?
     Kim Kyu Jong oppa ! 
3. Korang ada berapa bias?
     Erm , terlampau banyak sehingga tidak terkira ! haha ! XD
4. Top 3 bias korang siapa? 
     Changjo oppa ,  Ilhoon oppa and Onew oppa !
5. Kenapa korang minat dia?
    Siapa ?? Changjo oppa ?? If you can tell me the reason why can't adore him , I'll be really glad ! XD
6. Macam mana boleh minat dia?
     Haish ! can't you see ?? he's too perfect in person ! XD
7. Gambar bias korang yang PALING korang suka?
 He point at me ! XD

8. Suara bias korang dalam lagu/cerita apa yang paling korang suka?
He's manly voice makes me melting ~ ^^ 

Bakatnya terserlah di show nih ! ^^      

9. Apa yang special pasal bias korang tu?
    Cccccuuuuuttttteeeee + Ssssshhhhhyyyyy ! XD
10. Group KPOP mana yang korang paling minat sekarang?
       TeenTop + BAP + B1A4 + BToB + C-Clown ! =D
11. Music video KPOP yang paling korang minat apa? Nyatakan sebab.
       TeenTop : Be My Girl (Changjo oppa ask me ! XD)
       BAP : Stop it (funny + cute ! ^^)
       BToB : Lover Boy (love the lyrics !^^ )
       C-Clown : Far Away ... Young Love (maksud lagu nih ade kaitan dengan kisah cinta Jue ~ -_-)
       AJA-X : 2MYX (best gile bile digabungkan lyrics lagu nih dengan lyrics lagu SNSD : Run Devil Run ! XD)
12. Korang pernah tak pergi showcase/konsert diorang? 
       Tak pernah tapi dah banyak kali dapat peluang cuma my mom just don't give her permision ! =..=
13. Album KPOP apa yang korang ada sekarang?
       Only 2 ! Bang & Zelo : Never Give Up + Jo Kwon : I'm Da One ~ 
14. Kalau korang diberi peluang untuk ke Korea..bias mana yang korang nak jumpa dulu?
       Of course lah my husband ! Changjo oppa ! hehe ! XD
15. Andai kata 3 ultimate bias korang tu baca post ni.. apa ucapan korang untuk dia?
       I hope you guys will always success on your career ... be yourself and don't look back if you failed once ! keep look forward and forget the past ! keep on make our heart beat fast when you sing + dance ! you guys are the best from the best ! you guys have wins a lot of girl heart + me ! XD don't forget about your study and good luck in everythings ! HWAITING ! ^^


TAGGED :
|| NanaHyun ||
|| Syahirah ||
|| QilaHoonHwa ||

p/s : sesiapa nak join , boleh klik banner ye ! ^^

2 comments:

  1. hey! thanks for joining my segmen^^

    ReplyDelete
  2. thank u tag unni :)
    insya-allah ada masa i'll updatee psl segmen ni ye ^^

    ReplyDelete

Wanna leave a cOmment ? ?
I'll be glad tO read it ! =D
Btw , ThankyOu !