The Space Between Us ( ´Д`): 07/12

Segmen : Jom Kenali KPOP Bloggers

3 comments:







Ha! ni 1st segmen yang Jue masuk...disebabkan tak berpengalaman,jadi susah sikit nak faham...haha!
kalau korang nak join...klik je banner tuh~ :)
hurm,jOm lah tengok! :D
Question:             
G
roup KPOP pertama yang korang minat 1 jew
SS501

 Lagu KPOP kegemaran korang . State 2 reasons kenapa korang suka lagu itu
Urm , banyak lagu yang Jue suke ! so , Jue bagi yang terbaru lah ~ :D
TeenTop - To You
  • coz lagu ni best sangat !
  • suke tengok my bias menari slide tuh . . . hehe ! :P

 Siapakah ultimate bias korang. Seorang sahaja. Tak boleh lebih
Mestilah Changjo oppa ! :P

 Group KPOP mana yang menjadi top3 pilihan korang sekarang
     TeenTop , Infinite , BTOB

 K-DRAMA & Variety show kegemaran korang?
Nak berape erk ? ? Jue letak TOP 5 jelah ye . . . hehe !
DRAMA : Master Of Study , Full House , Sassy Girl Choon Hyang , Heartstring , Shut Up : Flower Boy Band
Variety Show : Idol Army , SNSD and The Dangerous Boy , Invicible Youth , We Got Married , Dream Team
 Blog fanfiction manakah yang menjadi kegemaran korang? State 2 reasons
Click HERE ! ( tak tau nak tulis ape ~ hehe ! )
  • Coz Jue suke cerita seram . . .
  • Cerita dia best !

 Adakah bias korang antara yang paling smart & sexy ? tunjukkan gambar tersebut *banyakpun tak pe
Jue letak 2 orang jelah . . . nanti korang curi pulak ~ heh ! :P
SMART Changjo oppa + SEXY Myungsoo oppa 

Jika korang seorang Kpoppers,masukkan photo barang/koleksi kpop korang
Ha ! check this out ! :P



Koleksi Poster E-pop
Koleksi Poster KLiK
Poster Majalah Fans



*siapa yang bertuah ? ?*

TAG