The Space Between Us ( ´Д`): Pemenang Banner !

Pemenang Banner !

 
 

Hello WORLD ! Okey , straight to the point . Today , Jue nak mengumumkan pemenang bagi rekaan banner tu . Ceh ! Dah macam pertandingan apa dah . Dengan mengumumkan pemenang for banner ni , maka tamatlah pencarian sponsor bagi giveaway pertama Jue . Sebelum tu , Jue nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi membantu Jue untuk renovate banner Jue yang tak lawa tu jadi lawa ! :D Seramai 13 peserta and semuanya lawa-lawa ! Jue suka tapi still kena pilih sorang . :') Seperti yang Jue janjikan , Jue akan berikan hadiah kepada yang menang ni . :) Okey la ! Jom kita tengok siapa yang bertuah ! :D
|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

:O

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|


TAHNIAH ! :D

Kepada Aeisyah Hanum , banner anda menepati ciri-ciri yang Jue inginkan and I LOVE BLUE ! :) Anda perlulah menghantar details berikut kepada Jue dekat SINI . :)

Nama Penuh :
Nickname :
Nama Bias : *Jika anda seorang EXOTIC.
Alamat Rumah :
No. Telefon :

Note : Kepada yang tak menang , janganlah berkecil hati ye . Jue appreciate sangat banner korang . Lawa2 ! :) Jasa baik korang akan tetap diingatan Jue ! ;) Jangan lupa sertai giveaway pertama Jue nanti ! :D Kepada Aiesyah , see you at my page ! :)

2 comments:

  1. Omo~~~ Can't believe it. Anyway, thanks ye saeng pilih banner ni. Hehehe. Already DM your page for the details. ^o^.

    ReplyDelete

Wanna leave a cOmment ? ?
I'll be glad tO read it ! =D
Btw , ThankyOu !