The Space Between Us ( ´Д`): Syarat Dilonggarkan ! :)

Syarat Dilonggarkan ! :)

 
 

Wah ! Ramai juga yang join rekaan banner tu . Gomapta ! :D Semuanya cun-cun , lawa-lawa , smart-smart & yang paling penting ~ Jue dah tak tahu nak pilih yang mana ! Haha ! XD Apa-apa pun , thanks ye ! :) So , kepada yang belum join dan tak tahu macam mana nak join , klik SINI . :)

Pencarian sponsor Jue berjalan lancar , tapi ada yang nak sponsor but syarat yang Jue bagi tu susah nak ikut . Terutama , EXO . Erm , so Jue dah fikir masak-masak pasal hal ni . Jue dah longgarkan syarat dan banyak yang Jue dah ubah ! Kepada yang nak sponsor , boleh baca SINI ! Jue dah update baru untuk para sponsor yang baik hati semua ! :) Harap-harap , ada yang sudi sponsor lagi .

p/s : Senarai hadiah akan diupdate esok ! ^-^

No comments:

Post a Comment

Wanna leave a cOmment ? ?
I'll be glad tO read it ! =D
Btw , ThankyOu !