The Space Between Us ( ´Д`): 12/13

Pemenang Banner !

2 comments:
 
 

Hello WORLD ! Okey , straight to the point . Today , Jue nak mengumumkan pemenang bagi rekaan banner tu . Ceh ! Dah macam pertandingan apa dah . Dengan mengumumkan pemenang for banner ni , maka tamatlah pencarian sponsor bagi giveaway pertama Jue . Sebelum tu , Jue nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi membantu Jue untuk renovate banner Jue yang tak lawa tu jadi lawa ! :D Seramai 13 peserta and semuanya lawa-lawa ! Jue suka tapi still kena pilih sorang . :') Seperti yang Jue janjikan , Jue akan berikan hadiah kepada yang menang ni . :) Okey la ! Jom kita tengok siapa yang bertuah ! :D
|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

:O

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|


TAHNIAH ! :D

Kepada Aeisyah Hanum , banner anda menepati ciri-ciri yang Jue inginkan and I LOVE BLUE ! :) Anda perlulah menghantar details berikut kepada Jue dekat SINI . :)

Nama Penuh :
Nickname :
Nama Bias : *Jika anda seorang EXOTIC.
Alamat Rumah :
No. Telefon :

Note : Kepada yang tak menang , janganlah berkecil hati ye . Jue appreciate sangat banner korang . Lawa2 ! :) Jasa baik korang akan tetap diingatan Jue ! ;) Jangan lupa sertai giveaway pertama Jue nanti ! :D Kepada Aiesyah , see you at my page ! :)

Pencarian Sponsor For 'Click Click Giveaway For Exotics By Yana Choi'

1 comment:
 
 
*Update 1 (Kelonggaran Syarat) : 24/12/2013
*Update 2 (Senarai Hadiah) : 25/12/2013
 
Annyeong yeorobun ! :D Sudah sekian lama Jue tak update blog . :’) Now , I’m back with a BIG surprise ! :P Okay , straight to the point . Now , Jue sedang mencari sponsor for my first giveaway ! #Excited ! :O This is my first giveaway and I’m still a newbie and I’m kind of blur right now ! -_- Pada mulanya , Jue nak mencari sponsor sendiri . That’s mean , I’ve to find them myself through their facebook and blog but it was really difficult ! Sekarang ni Jue dah ada 3 or 4 sponsor tapi macam sikit je kan ? That’s why Jue nak promote dekat blog ni . Harap2 ramai yang sudi jadi sponsor ! Sebelum apa-apa , biarlah Jue explain sikit pasal giveaway ni . 


See the banner ? Tak lawa ? I’m admit it . Seriously , memang tak lawa . Jue tak reti nak buat banner so kepada sesiapa yang sudi nak tolong jue buat banner untuk giveaway ni . Pertolongan anda amatlah dialu-alukan ! :D Korang boleh send banner korang yang cun-melecun tu kat SINI . Kalau ramai yang send , Jue akan pilih yang the BEST ! Nanti Jue bagi small GIFT + CREDIT korang ye ! ;)

Giveaway ni akan berlangsung selama sebulan iaitu pada 1 Jan 2014 – 31 Jan 2014 . Pencarian sponsor akan tamat pada 31 Dis 2013 30 Dis 2013 *New . HURRY UP ! ;) 100% SPECIAL 65% for EXOTICS and 35% for OTHERS ! :D *New

Barang yang boleh disponsor : *Barangan KPOP : EXO sahaja

1) Topup *New

2) Barangan blog
  •  Header
  • Cursor
  • Banner
  • Top button
  • Etc
3) Barangan Pos *New & Kpop
  • Poster
  • Beg
  • Book
  • Blouse
  • Etc

Kelebihan :

  • Followers meningkat
  • Likers meningkat
  • Viewer meningkat

Berminat ? Atau ada sebarang pertanyaan ? PM me HERE with the details and the questions ! :D

Nickname :
Hadiah :
Kuantiti :
Gambar :
Syarat :
1 –
2 –
3 –

p/s : Syarat untuk klik iklan FULL .

Senarai Hadiah

12 comments:
 
 
Credit Dode Ahjumma

Ha ! Hari ni Jue nak share senarai hadiah yang Jue dapat kumpul selama sebulan iaitu pada bulan Dis 2013 . :) Walaupun tak banyak tapi okey lah daripada tak ada kan ? ^^ Jom usha dulu ! :D

Klik gambar untuk lebih jelas . ^-^

Barangan Pos & Kpop

TOP REFFERAL
1 x EXO Clear File + Ear Cap  By Syadiya Shoppe


1 x Poloroid Exo Ver. 2 (Unofficial) By ShaZa Kpop Online Shop

FIRST & LAST CONTESTANT
2 x EXO Mystery Gift By Simplesyara

1 x EXO Long Badge By Yana Choi

2 x EXO Wristbands By Yana Choi

3 x EXO Badges By Shiedahruslan Kpop Shop *May choose HERE

Barangan Blog

2 x Doodle By Shahirah

3 x Top Button By Nuna

2 x Cursor + Review By Zulaizat

3 x Bloglist By Hiukae

1 x Full Blog Edit By JJ *Blogskin Limited Edition (The theme is YOUR bias!)

1 x 1 Set Of Bias's Edited Icons (20pc) By JJ

1 x Header + Cursors Of Bias Name By JJ 

2 x Header By Ira Syiqin

Topup

 2 x RM5 (Maxis/Celcom) By Yana Choi

2 x RM5 (Maxis/Celcom) By NajwaZukri

1 x RM10 By Harra

Lucky Draw  

1 X By Yana Choi *Setiap +100 penyertaan sahaja




JOM JOIN SEKARANG ! :)

Syarat Dilonggarkan ! :)

No comments:
 
 

Wah ! Ramai juga yang join rekaan banner tu . Gomapta ! :D Semuanya cun-cun , lawa-lawa , smart-smart & yang paling penting ~ Jue dah tak tahu nak pilih yang mana ! Haha ! XD Apa-apa pun , thanks ye ! :) So , kepada yang belum join dan tak tahu macam mana nak join , klik SINI . :)

Pencarian sponsor Jue berjalan lancar , tapi ada yang nak sponsor but syarat yang Jue bagi tu susah nak ikut . Terutama , EXO . Erm , so Jue dah fikir masak-masak pasal hal ni . Jue dah longgarkan syarat dan banyak yang Jue dah ubah ! Kepada yang nak sponsor , boleh baca SINI ! Jue dah update baru untuk para sponsor yang baik hati semua ! :) Harap-harap , ada yang sudi sponsor lagi .

p/s : Senarai hadiah akan diupdate esok ! ^-^

Awesome December Giveaway

4 comments:
 
p/s : Click banner to join ! ^-^

HALLYU WAVES GIVEAWAY by Putry Mirah and Rifa Sparrowz

No comments:
 



NAK JOIN BOLEH TEKAN BANNER

Hai guys , Ini adalah Hallyu Waves GiveAway yang dianjurkan oleh Putry Mirah dan Rifa Sparrowz.
GiveAway yang berkonsepkan Korean Pop {{KPOP}} . Contohnya EXO dan lain-lain . 

GiveAway ni menawarkan hadiah-hadiah yang menarik . 

Top Referral : Baju KPOP {{ MISTERI }} *ikut nasib 

Tempat pertama : Beg KPOP { SUPER JUNIOR } dan Button { SNSD }
Tempat kedua : Poster { BIG BANG } dan Poster { EXO }
Tempat ketiga : Header KPOP (Pilihan pemenang) { seorang  pemenang } 
Tempat keempat : Cursor nama (Pilihan pemenang) { dua pemenang } 
Tempat kelima : Blog Review { lapan pemenang }
Tempat keenam : Bloglist { lapan pemenang } 

JOM JOIN RAMAI-RAMAI . JANGAN LEPASKAN PELUANG
AKAN TERBATAL JIKA KURANG DARI 30 PESERTA

Giveaway Peserta Bertuah

1 comment:
 


KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:


Pemenang akan menerima sehelai blouse gojes menawan ni. Mungkinkah anda pemenang bertuah tersebut. Jengjengjeng… Jom! Sama-sama kita raikan GA simple ni.


TAMAT: 31 DISEMBER 2013

PRETTY AWESOME GIVEAWAY BY KHAIRINA

1 comment:
 
 
p/s : Click banner to join ! ^-^

23th Birthday Giveaway by MisEyz Blurz

1 comment:
 
 

 p/s : Click banner to join ! ^-^