The Space Between Us ( ´Д`): Pembahagian Hadiah

Pembahagian Hadiah

 
 
Credit Dode Ahjumma

Firstly , Jue nak mohon maaf diatas kelewatan mengepos entry ini . -.- Seperti yang Jue janjikan , Jue akan memberitahu korang dengan lebih details bagi proses pembahagian hadiah ni . Kalau ada sebarang ketidakfahaman , bolehlah korang komen kat entry ni sahaja ye ! :D

  1. TOP REFFERAL
    - Okay , rasanya semua tahu kan macam mana nak jadi TOP REFFERAL ? Macam biasa lah , kena promote GA ni habis-habisan dan kalau korang nak tau korang di tangga keberapa , korang boleh cek tiap2 minggu dekat blog ni sebab Jue akan update TOP REFFERAL pada setiap minggu , hari AHAD sahaja lah . :) Jue dah blogwalking ke semua blog peserta and dah tinggalkan komen kat entry penyertaan korang . Kepada yang Jue tak blogwalking lagi tu , insyaALLAH kalau ada masa nanti ye . :) Seperti yang Jue dah katakan , TOP REFFERAL akan memenangi 3 jenis hadiah . 2 hadiah disponsor oleh Syadiya Shoppe iaitu EXO Clear File and EXO Ear Cap . 1 lagi hadiahnya adalah mendapat 1 tiket untuk Lucky Draw yang disponsor oleh Jue sendiri ! :D Majoriti memang kpopers yang join tapi still ada yang non-kpopers join . So , Jue ingat nak pilih 2 orang TOP REFFERAL . Sorang kpopers dan sorang lagi non-kpopers . Tapi hadiah untuk non-kpopers Jue tak bagi gambarnya lagi . Hadiahnya 1 je dan berupa pakaian . Example : dress , blouse or t-shirt . InsyaALLAH , kalau Jue ada masa Jue akan update dekat Senarai Hadiah . :) Ha ! Untuk pengetahuan korang , peserta yang menyertakan biases diorang dalam entry penyertaan sahaja dianggap sebagai kpopers . Yang tak letak tu , Jue anggap dia sebagai non-kpopers lah . Korang boleh cek samada korang dah letak ke belum kalau korang kpopers especially EXOTICS . Boleh cek kat SINI .
  2. RANDOM.ORG
    - Untuk uncle RANDOM ni , Jue akan buat untuk barangan blog dan topup sahaja . Untuk makluman koranglah , nombor korang yang kat Senarai Peserta tu bukanlah nombor yang real . Tu hanya untuk sementara sahaja . Selepas TOP REFFERAL diumumkan , Jue akan update link peserta semula dan link pemenang bagi TOP REFFERAL akan dikeluarkan daripada senarai . Untuk uncle RANDOM ni , korang kena doa banyak2 lah supaya nombor korang kena nanti . :D Jue akan asingkan barangan blog untuk KPOPERS dahulu . Maknanya , KPOPERS akan diRANDOM dahulu untuk barangan blog yang berunsur KPOP . Then , Jue akan keluarkan peserta yang dah menang and RANDOM lagi sekali untuk barangan blog yang lain dan topup . RANDOM kali kedua tu , melibatkan semua peserta lah kecuali yang dah menang . :D
  3. CABUTAN TANGAN
    - Bagi CABUTAN TANGAN , Jue akan bagi nombor CABUTAN korang . So , Jue takkan guna nombor 1 or 2 or 3 tapi 12345 or 34567 , lebih kurang lah . Ala2 CABUTAN BERTUAH yang selalu korang masuk tu . :) Bagi CABUTAN TANGAN ni , tiada pengasingan yang akan dilakukan . Semua peserta KPOPERS or NON-KPOPERS yang belum menang sebarang hadiah sahaja akan dilistkan . :) Walaupun , mostly hadiah barangan pos adalah for KPOPERS . Haha ! XD
     
  4. MYSTERY GIFT
    - Hadiah ni Jue akan khas kan untuk peserta yang bertuah . Macam mana diorang boleh jadi bertuah ? Korang akan tahu siapa yang bertuah untuk mendapat 2x MYSTERY GIFT yang disponsor oleh Simplesyara . Jue memang tak nyatakan tentang pemilihan hadiah ni sebab ianya RAHSIA . ;)
  5. LUCKY DRAW
    - Seperti yang telah diberitahu , LUCKY DRAW hanya akan dilakukan jika GA mencecah 100 orang peserta . Tapi disebabkan Jue rasa macam tak dapat nak capai 100+ je . So , sebab tulah Jue bagi 1 penyertaan ke LUCKY DRAW untuk TOP REFFERAL . Semua hadiah dalam LUCKY DRAW ni adalah preorder , so agak lambatlah nak dapat . Walaupun lambat tapi Jue rasa berbaloilah sebab harganya pun TAK MURAH . Haha ! XD
Ha ! Semuanya ada 5 jenis ! XD Hopefully korang boleh faham lah . Macam tanda kertas exam . Merah je . Haha ! XD Jika ada sebarang pertanyaan , korang bolehlah komen kat entry ni SAHAJA .

No comments:

Post a Comment

Wanna leave a cOmment ? ?
I'll be glad tO read it ! =D
Btw , ThankyOu !