The Space Between Us ( ´Д`): Top Refferal *26 Jan 2014

Top Refferal *26 Jan 2014

 
 
Credit Dode Ahjumma


p/s : Klik pada gambar untuk tumbesaran !

Assalamualaikum ! Hihi ! Pertama sekali , Jue nak minta maaf sebab tak update pasal TOP REFFERAL minggu lepas . Jue terlampau sibuk dengan alam persekolahan dan Jue demam pula . Aigoo ~ Banyak betul halangan . So , sebagai tanda minta maaf , Jue akan share TOP REFFERAL bagi hampir sebulan ! :D Nampak gambar tu ? Jue sertakan tarikh sekali ! Sememangnya bukan untuk 1 bulan JANUARI lah . Dan untuk pengetahuan korang , ni adalah entry terakhir untuk update TOP REFFERAL sebab GA jue akan tamat pada hari JUMAAT bersamaan 31 JANUARI 2014 nanti ! :D Yeay ! Nak tamat dah ! ;) So , cepat-cepat kepada yang belum join tu ! Siapa yang rasa dia ada peluang untuk menjadi TOP REFFERAL , anda ada 5 HARI sahaja lagi untuk promote GA ! :O So , cepat-cepat sebab masa dah suntuk ! Apa-apa pun , GOOD LUCK untuk korang ! :D

4 comments:

  1. wow ada link blog saya >< nanti jue ambil top reff melalui month or week? :) btw jemput la join giveaway saya www.losingmymelody.blogspot.com :) tamat 30 jan ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jue akan guna month . InsyaAllah . :)

      Delete
  2. Macam mana nak dapat top refferal ni? O.o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena rajin promote link penyertaan anda . Pastikan link tu diklik and kena klik kat banner sekali . :)

      Delete

Wanna leave a cOmment ? ?
I'll be glad tO read it ! =D
Btw , ThankyOu !