The Space Between Us ( ´Д`): Top Refferal *5 Jan 2014

Top Refferal *5 Jan 2014

 
 
Credit Dode Ahjumma

Hari ni Jue nak update pasal TOP REFFERAL *Tak tahu lah nak eja macam mana . Haha ! XD Bagi yang belum join , jemput lah join . #Klik Banner . Pertarungan agak sengit juga . Semuanya hampir-hampir je . :O 

 
Wah ! :O Jue dah tinggalkan komen dekat setiap entry penyertaan . Kalau yang takda tu maknanya entry korang tak boleh nak komen lah . Jue ada beritahu mengenai hadiah untuk top refferal ni . Lagi awal korang join , lagi mudah korang nak menang . Nanti Jue akan update tentang pembahagian hadiah dengan lebih details . :) So , kepada para peserta . . . #Fighting ! ;)

No comments:

Post a Comment

Wanna leave a cOmment ? ?
I'll be glad tO read it ! =D
Btw , ThankyOu !