The Space Between Us ( ´Д`): Pemenang Cabutan Bertuah

Pemenang Cabutan Bertuah

Credit Dode Ahjumma

 Hello ! Mesti semua tertunggu-tunggu kan ? :) Okey , now Jue akan umumkan pemenang bagi cabutan bertuah ni ! ^^ Actually , Jue dah pilih petang tadi tapi baru sekarang Jue ada peluang nak update kat blog . ;)


 Sebenarnya ada banyak gambar Jue tangkap tapi malas pula nak upload semua . Nanti makin lambatlah Jue pos . Jom tengok siapa yang bertuah ! :D


1) Poloroid Exo Ver. 2 (Unofficial) By ShaZa Kpop Online Shop [1405]

2) EXO Badges By Shiedahruslan Kpop Shop *May choose HERE [1414 || 1428 ||1445] 

3) EXO Long Badge By Yana Choi [1450]

4) EXO Wristbands By Yana Choi [1448 || 1418 ]

5) Special Lucky Draw By Yana Choi [1421]

6) Mystery Gifts By Yana Choi [1432 || 1409 ] *Special Extra ! :)



Please send your details with these info :

Assalamualaikum , saya pemenang dari 'Click Click Giveaway By Yana Choi' . Ni saya sertakan sekali details2 yang diperlukan . :)

Full Name :

Address :

No Phone :
Hadiah :

Link Peserta :
Link Penganjur : http://jueliana-koreanworld.blogspot.com/2014/01/click-click-giveaway-for-exotics-by.html

Note : TAHNIAH kepada para pemenang ! :D Dengan ini tamat lah pengagihan hadiah bagi GA pertama Jue ni ! Alhamdullilah ! Lepas ni , boleh lah Jue fokus kat study lebih ! :D Btw , Lucky Draw tak akan dilakukan sebab tak cecah 100 peserta tapi disebabkan lebih 50 peserta , Jue dah ambil 1 hadiah daripada Lucky Draw . ^^ #HarapMaklum . 

4 comments:

  1. alahaiii , satu pon tak menang ...
    tahniah pemenang lain :)

    ReplyDelete
  2. Ya Allah ! Alhamdulillah ! menang mystery gift ! >< Tenkiu !

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..saya menang exo wristband no 1418..tapi saya nak tanya details tu nk kne hantar kt mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat link sponsor yang sponsor hadiah tu . :)

      Delete

Wanna leave a cOmment ? ?
I'll be glad tO read it ! =D
Btw , ThankyOu !